Woodturningcruise

Utflukt - Geiranger

Cruise: Woodturningcruise 2023

Dato: 29.6.2023 / (Dag 11)

Starttid: 11:15

Varighet: (ca.) 8 timer

Pris: 1920.00 NOK

Siste registreringsdato: 01.07.2023

Turen starter fra Ålesund rette etter at Gann har lagt til kai. kl. 11.15 Bussen med engelsktalende guide tar oss med innover langs den vakre Storfjorden. Her fortelles det om området og om steder man kjører forbi.

Etter 1.5 times kjøring er vi på Linge hvor man tar fergen over fjorden. Når man kommer opp på fjellet i Eidsdal starter nedkjøringen mot Geiranger de 11 svingene. Vi stopper i den største av svingene – Ørnesvingen. Her blir det fotostopp og mulighet for å fotografere Geiranger og fjorden. Den dype, blå Geirangerfjorden står på UNESCOs verdensarvliste og er omkranset av majestetiske fjelltopper, ville fossefall og grønn og frodig vegetasjon.

Nede i Geiranger sentrum blir det servering av lunsj. Her er det som regel en del folk og et yrende liv. Etter et godt stopp (2 timer) her setter man seg i bussen igjen og nå kjører vi opp til Flydalsjuvet hvor man får en flott utsikt av Geiranger fra den andre siden med fjorden i bakgrunnen. Etter en flott opplevelse i turistbygden starter hjemturen tilbake til Ålesund, hvor Gann venter.

Selve bussturen fra Ålesund til Geiranger er på ca 2,5 timer hver vei.

Utflukter bestilles ved påmelding! Eller ved å logge inn på Min Side.