Woodturningcruise

Informasjon

BESTILLINGSBETINGELSER

Vennligst les betingelsene nøye da disse vil være bindende for din reisebestilling.

Kontrakt.

1. All informasjon presentert i brosjyrer og på nett er korrekt på det tidspunkt det er publisert. Arrangøren kan ikke holdes juridisk ansvarlig for unøyaktigheter, beskrivelser eller annen skriftlig informasjon som kan inneholde skrivefeil, eller andre feil. Slike forhold vil bli rettet fortløpende i nettversjonen. Forbehold om pris: hvis markedspris på olje endrer seg mer enn forutsatt tar vi forbehold om at det kan innføres et oljetillegg. Informasjon om dette vil bli gitt i god tid. Vi tar forbehold om prisendring som skyldes endringer i avgifter, moms eller tilsvarende som blir pålagt oss av myndighetene.

2. Priser. Alle priser er oppgitt i norske kroner (NKR) og faktura vil også vises i norske kroner inklusive moms. Priser oppgitt i utenlandsk valuta er veilende iht til oppgitt valutakurs dato. Prisen er oppgitt pr.person og inkluderer alle måltider (frokost, lunsj og middag) under hele reisen. Ved booking vises samlet kostnad for valgt lugar. Utflukter er ekstra. Betaling med kort foretrekkes og vi aksepterer VISA og MASTERCARD.  

3. Betaling. Et depositum på kr 5000,- pr person blir belastet/forfaller til betaling ved bestilling. Reservasjon er ikke bekreftet før depositum er betalt. Betalt depositum er bekreftelse på din bestilling. Kreditkort som kan brukes er VISA og MASTERCARD.
Full betaling forfaller senest 30.Januar 2023 (UTSATT TIL 1. MARS 2023) for bestillinger gjort før denne dato. For bestillinger mottatt etter 30 Januar foretrekkes betaling med kreditkort ved bestilling. Hvis faktura benyttes (14 dager kredit) så er absolutt siste frist 1 Mars 2023.  Du vil motta en email med betalingsinformasjon 30 dager før forfall. Betaling over bank er også mulig. Kontakt oss.

MERK: Faktura blir utstedt fra MS GANN / WOODT.CRUISE, org nr 970230459.
Cruiset er et samarbeids prosjekt mellom Skoleskipet GANN, (offisielt navn er Unge Sjømenns Kristelige  forening, USKF), og VERKTØY AS.

4. Forsikring. Arrangør har ingen forsikring som dekker tap av reisegods utover standard betingelser for sjøreiser. MS GANN er medlem av REISEGARANTIFONDET   slik at reisende er dekket iht til deres betingelser. Vi anbefaler at reisende tegner egen reiseforsikring.
Ifølge loven tilbyr vi en avbestillingsforsikring. Vanlig reiseforsikring har som regel bedre vilkår enn denne.
Avbestillingsforsikring kan tegnes ved bestilling. Forsikringen kan ikke etterbestilles etter at depositum er innbetalt. Avbestillingsforsikringen gjør at du slipper å betale noe av cruisets kostnad dersom:
 - Avbestilling skjer innen 1.desember 2022. Uansett årsak
 - Avbestilling skjer etter 1. desember 2022 ved plutselig og alvorlig sykdom, ulykkesskade eller død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (ektefelle, samboer, barn, foreldre eller søsken). Legeattest/dokumenstasjon må fremlegges ved avbestilling. OBS: Har du egen reiseforsikring er ofte denne type forsikring inkudert!

5. Avbestilling. Hvis du avbestiller din reise før 1 Desember 2022 vil ingen ekstra avgift bli belastet. Depositum (kr 5000,- pr person) vil ikke bli refundert. Skjer avbestillingen mellom 1 Desember 2022 og 28. Februar 2023 vil vi belaste 50% av reisens kostnad, eventuelt refundere 50% av reisens kostnad hvis den allerede er betalt. Avbestilling etter 1 Mars 2023, ingen refusjon, full betaling kreves. Vi anbefaler at du tegner reiseforsikring hos ditt forsikringsselskap.

6. Lugarer. De fleste lugarene er beregnet for to personer. Hvis du bestiller en dobbel lugar men ønsker å benytte denne for kun èn person, vil du bli belaset med et gebyr på opptil 80% ekstra. Om ønskelig kan du selv tilby den ledige køyen til bekjente, eller be oss om hjelp til å formidle salg av denne. Hvis dette lykkes vil ekstra avgift refunderes. Noen lugarer har tre køyer. Disse selges allikevel som doble lugarer, men hvis du ønsker å ha med et barn eller en venn, så kan vi gi deg et godt tilbud på den ekstra køyen. Ta kontakt.
Bilder vist på nettsiden er så langt mulig vist fra den aktuelle lugaren men i noen tilfeller er bildet brukt som illustrasjon for en tilsvarende lugar. Selve lugaren kan avvike fra avbildet i størrelse og interiør.

7. Endringer. Vi forbeholder oss retten til å gjøre små endringer i reiseruten uten å meddele dette. Avgang og ankomst tid Stavanger vil ikke bli rettet uten at beskjed blir gitt.

8. Ansvarsfraskrivelse. All bruk av verktøy, maskiner eller deltakelse på demonstrasjoner skjer på eget ansvar. VERKTØY AS eller MS GANN kan ikke holdes ansvarlig for skader eller ulykker som måtte oppstå, enten under seilas eller ved bruk av maskiner, verktøy m.m. Før bruk av dreiebenker og andre maskiner må en erklæring underskrives (gjøres ombord). Siden dette er et midlertidig verksted er ikke løsningen perfekt, men vi tilstreber oss til å gjøre det best og sikrest mulig. Nødvendig avsug system og vernebriller er tilgjengelig.

9. Bestilling. Kun personer over 18 år kan foreta bestilling av lugarer og reiser. Barn er velkomne ombord!

10. Kansellering av turen. Hvis cruiset, mot formodning, ikke skulle få tilstrekkelig antall deltakere, forbeholder vi oss retten til å avlyse turen. Beskjed vil bli gitt min 2 måneder før avreisedato. Vi anbefaler at du ikke bestiller flyreise eller annet før vi kan bekrefte at turen gjennomføres. Slik bekreftelse vil bli sendt via email til påmeldte deltakere.

Når du bestiller reisen, enten via nett eller pr telefon, samtykker du til våre reisebetingelser.

VENNLIGST MERK:
VERKTØY AS er ingen profesjonell reisearrangør, men vi har allerede lang erfaring med å arrangere Woodturning Cruiset. Vi er Norges ledende butikk innen salg av verktøy til trebearbeiding og det er drivkraften bak å arrangere turen.
Cruiset arrangeres av to grunner:
1) for å tilby våre kunder langs kysten en unik opplevelse ved besøk ombord, se og handle produkter, og oppleve profesjonelle tredreiere i aksjon. Vi tør påstå at lignende tilbud ikke finnes noe annet sted i verden!
2) å la passasjerene oppleve vårt unike land og lange kyst, samtidig som de får en helt spesiell opplevelse innen tredreiing

Alle de tidligere cruisene har vært en stor suksess og vi er overbevist om at også det neste blir minst like bra. Vi vil gjøre vårt beste for at du skal få en fin opplevelse og en fantastisk tur. Ombord treffer du passasjerer fra mange nasjoner og mesteparten er interessert i trearbeid. Du vil aldri gå tom for samtaleemner.

Vi må også nevne at Skoleskipet GANN har arrangert cruise til Nordkapp i mange år og at de virkelig vet å ta vare på sine passasjerer. Ombord serveres det tradisjonell god norsk mat, tilberedt til restaurant standard. 
Legg merke til at det ikke serveres alkohol ombord i Skoleskipet GANN. Dette skyldes at Skoleskipet GANN eies av en kristelig organisasjon.

Cruiset selges på vegne av Unge Kristelige Sjømenns forening (Skoleskipet GANN) av VERKTØY AS.  UNGE SJØMENNS KRISTELIGE FORENING er ansvarlig for transaksjoner utført i nettbutikken. Organisasjonsnummeret knyttet til reisen tilhører Unge Sjømenns Kristelige forening.
Personlige opplysninger som vi mottar ved bestilling vil ikke bli overlatt eller solgt til andre aktører.

Hvis du har spørsmål i forbindelse med reisen kan vi kontaktes slik:
Email:  post@verktoyas.no   eller post@woodturningcruise.com
Tlf:  + 47 51 88 68 00
Skriftlig: 

VERKTØY AS - Woodturning Cruise MS GANN
Sjøhagen 2
4016 Stavanger
Norge

VELKOMMEN TIL ET UNIKT CRUISE!

editor/rgf_logo_jpg.jpg MS GANN / Unge Sjømanns Kristelige forening er medlem av Reisegarantifondet.