Woodturningcruise

Utflukt - Langevåg og Devold

Cruise: Woodturningcruise 2023

Dato: 29.6.2023 / (Dag 11)

Starttid: 11:30

Varighet: (ca.) 5 timer

Pris: 1090.00 NOK

Siste registreringsdato: 01.07.2023

Vi kjører gjennom byen og du får høre om hvordan jugendbyen Ålesund ble til og se noen av jugendhusene på nært hold.
Videre opp til Aksla hvor man får en fantastisk utsikt over byen og øyene utenfor. Så går turen til Langevåg - til den kjente ullvarefabrikken Devold.
I mer enn 160 år har Devold utviklet ullprodukter med uslåelig komfort, kvalitet og beskyttelse. De er internasjonale pionerer innenfor utviklingen av innovativ merinoull laget for friluftsfolk, eventyrere og profesjonelle som jobber i krevende omgivelser.

I dag inneholder fabrikken et tekstilmuseum, og flere Outlet butikker. Her kan du kjøpe Devoldvarer og mange andre varer til redusert pris . Devoldfabrikken har pr i dag disse Outlet butikkene; Bergans, Devold, Swims, Helly Hansen, m.m. I tillegg til dette har vi en fantastisk blomster og interiørbutikk, Binderiet. Her finner du også Celsius Glass Studio som har ekte håndverk. Her kan du få komme innom hos glasskunstner Cecilie og se hvordan hun lager glasskunst. En person på gruppen får blåse sitt eget kunstverk. Devoldfabrikken har også kafe hvor det er mulig å kjøpe seg en kaffi og noe å bite i.

Ekslusivt er at «Devoldbanen» åpner sine lokaler kun for dere denne dagen!Dette er Nordeuropas største modelljernbane (nord for Hamburg) som bygger anlegg med både likestrøm og vekselstrøm. Her finner du amerikanske, norske og kontinentale tog om hverandre.Banene er bygd opp med landskap fra ut- og innland. Busser og trailere går på veien ved siden av, og togene kjører på flotte baner som følger landskapet som er bygd opp. En facinerende opplevelse.

Utflukter bestilles ved påmelding! Eller ved å logge inn på Min Side.