Et annerledes skip!

Utflukter 2024- nyttig informasjon

Som passasjer på MS Gann får du muligheten til å se mange spennende steder. Opplevelsen blir ofte enda større når du er med på guidede turer. Vi har en rekke seriøse samarbeidspartnere som stiller med gode busser og hyggelige lokale guide. Vi tilbyr mange ulike utflukter på dette cruiset. Noen av turen overlapper hverandre eller går samtidig, det er derfor ikke mulig å få med seg alle. Du kan bli med på alt fra sightseeing med buss til vandreturer– noe for enhver smak - håper vi. Vi anbefaler alle å bestille plass på utflukter så snart som mulig og aller helst innen 24. mai. Dette pga forhåndsbestilling av busser/guider. Noen turer har begrenset antall plasser, da gjelder første mann til møllen. Det vil være mulig å melde seg på utflukter underveis, men da med forbehold om ledig plass. Noen flere utflukter er under arbeid og vi vil sende oppdatert beskrivese så snart vi har fått avklart alt. Dette gjelder spesielt for stoppet i Bodø. Velkommen på utflukt!

Merking av utflukter
Vi prøver å merke utfluktene slik at dere kan vite hvor krevende de er. Se etter fotsporene - det er en indikasjon på hvor fysisk krevende turen er - og om du må ha spesielt utstyr og bekledning.

Grønt skoavtrykk- Dette er turer som i utgangspunktet skal passe for alle. Dette er hovedsakelig busstur, uten mye gange, eller det er mulighet for å sitte igjen i bussen der hvor det er noe gange. Husk at trappene på bussene kan være bratte. Bruker du hjelpemidler som rullator eller lignende vil det være mulig å ta med dette på turene. Rullestol også, men da vil vi vite det på forhånd.

Gult skoavtrykk- Dette er utflukter som kan ha lengre spaserturer, kanskje i trapper. Utflukten krever ikke nødvendigvis god kondisjon eller joggesko, men vil oppleves som mer krevende enn de grønne utfluktene.

Rødt skoavtrykk- Her har vi de mest krevende turene, det betyr ikke at du må være idrettsutøver eller daglig trening, men at turene er lengere og brattere. Dette er fottur eller en lengre by sightseeing. Gode sko, ryggsekk og turklær er viktig på de røde turene. 

Trykk på "Utflukter" i den grå linjen over for å lese om årets utflukter.

For å legge til utflukter i din bestilling logger du deg inn på min side. Blå link øverst til høyre.