Et annerledes skip!

Utflukt - Countryside & seaside restort

Cruise: Kielkanalen

Dato: 18.7.2023 / (Dag 6)

Starttid: 09:30

Varighet: (ca.) 4 timer

Pris: 770.00 NOK

Siste registreringsdato: 01.08.2023

Vår reise gjennom Mecklenburgs landsbygd er alltid en bestselger og rett og slett den beste måten å få innsikt i historien og utviklingen til tyske badebyene langs kysten.
Vi starter kjøreturen i det naturskjønne landskapet til klosterbyen Bad Doberan. Her finner vi Doberan Katedralen Minster som er 700 år gammel bygget i rød murstein, imponerende både i stil og størrelse. I løpet av oppholdet her lærer vi mer om livene til munkene som har bedt innenfor disse murene. Det blir også tid til å se rundt på egenhånd før vi skal videre til Tysklands berømte smalsporede jernbane
Det historiske "Molli-toget" -drevet av en gammel dampmaskin -er fortsatt et offentlig transportmiddel. Vi skal på en 25-minutters tur gjennom stiene og gatene i Mecklenburg til den vakre badebyen Heiligendamm. For mer enn 200 år siden ble dette fortryllende stedet bygget for den tyske keiseren, og som et fasjonabelt feriested for europeiske kongelige. Den fikk kallenavnet "The White Town on the Sea" på grunn av de hvite bygningene. Vi fortsett reisen til Kühlungsborn med buss, en ung badeby. Her stopper vi for et stykke tysk kake og en kopp kaffe på den sentrale strandpromenaden. Her blir det mulig å gå rundt på egenhånd før vi drar tilbake til skipet.

Utflukter bestilles ved påmelding! Eller ved å logge inn på Min Side.